SyraT

Vi använder oss av omsorgsfullt utvalda råvaror när vi tillverkar våra syrade grönsaker, alltid ekologiskt och så långt det är möjligt, lokalodlat och småskaligt

Syrade grönsaker är rawfood och en levande produkt som innehåller mjölksyrebakterier, vilka har en positiv inverkan på vår hälsa. Dessutom har syrade grönsaker en unik frisk och syrlig arom som passar lika bra i en sallad som till grillat och på mackan.

kimchi

Kimchi är Koreas nationalrätt och är en smakrik blandning av syrad kål, chili, lök och ingefära. Vår kimchi är vegansk, medelstark och passar enligt oss till allt!

syrad gurka

Syrad gurka med smak av vitlök. Gurkan är odlad av Himmelstalundsgymnasiet i Norrköping, vitlöken, krondillen och löken kommer från Östergötland.

syrad pickles

Syrad regnbågspickles. Pickles görs traditionellt av det som finns kvar i grönsakslandet. Så innehållet varierar, men vi lovar er en färgstark blandning av östgötska grönsaker.

syrad chilisås

Syrad chilisås med smak av vitlök. Chilin  är av sorten Pimiento de Padron och är odlad utanför Motala. Vitlöken och löken kommer från Östergötland.